Szendrő Város honlapja - Százszorszép Majorette csoport

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Egyesületek / Majorette Csoport


  Bemutatkozás

Vezetők: Kerekes Katinka és Kerekes Lilla

„Szendrői Százszorszépekért Alapítvány”. 2019.

Örömmel adunk tájékoztatást arról, hogy létrejött a „Szendrői Százszorszépekért Alapítvány”. Az alapítvány célja a tánckultúra népszerűsítése valamint az eddig elért magas színvonalú verseny eredmények megtartása. Ehhez szükség van támogatók segítségére is.
Amennyiben úgy gondolják érdemes a majorettes lányokat segíteni, szeretnék, hogy sikereik az országhatáron túlra is eljussanak, támogassák a csoportot !
Az alapítvány adószáma: 18787546-1-05
Számlaszám: Korona Takarékszövetkezet 55600112-10026933

A szendrői Közművelődési Központ 1994 tavaszán hozta létre majorette csoportját azzal a céllal, hogy az intézmény által szervezett helyi rendezvények műsorait színesítsék, illetve szakmai versenyeken, más településeken történő fellépésükkel a város hírnevét növeljék. A Százszorszép Majorette Csoport tagjai -ugyan tagcserékkel-, de azóta is folyamatosan és töretlen kitartással dolgoznak együtt, melynek szép eredményei önmagukért beszélnek Számos versenyen mérhették össze eddigi tudásukat, melyekről a majorette hírekben olvashatnak bővebben. A csoport jelenlegi létszáma 32 fő. Majorette csoportról részletesebben *pdf

Képek a Majorette csoportról
2014 év,
és az előtti
képekAdatkezelési Tájékoztató
IMPRESSZUM
© 2001-2022

SZENDRŐI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL
Postai cím: 3752 Szendrő, Hősök tere út 1.
Telefon: 06-48-560-506
E-mail: titkarsag@szendro.hu