Szendrő Város honlapja - Borsod Abaúj Zemplén megye

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Egyesületek / Labdarúgó Szakosztály

A 2006/2007 -es szezon telén új csapat szerveződött a szendrői labdarúgó csapat irányítására. Célként a megyei II. osztályba való felkerülést tűztük ki, amihez a megyei III. osztályú bajnokság első helyén kell végezni. Az őszi idényt 3 pontos hátránnyal a második helyen záró csapat méltán reménykedhetett, hogy a tavaszi dupla fordulóban a hátrányt lefaragva átvegye az első helyet a bajnokságban és megnyerje azt.

A Borsodszirák elleni hazai vereséggel távol kerültünk a bajnoki címtől, azonban továbbra is minden meccsen teljes erőbedobással fogunk küzdeni. Ha idén nem is sikerül elérni a kitűzött célt, rövid időn belül mindeképpen szeretnénk feljutni a megyei II. osztályba. Emellett mivel tetemes pontkülönbséggel le van maradva Hídvégardó Csapata a 3. helyen, a 2. helyünk a hátralévő öt forduló ellenére biztosnak tűnik.

A szendrői ifi csapat az őszi gyengélkedés (5 mérkőzés 4 pont) után tavasszal jelentősen javított helyzetén és az első öt fordulóban 13 pontot gyűjtve feljött a 3. helyre, és a bajnoki cím sem tűnik elérhetetlennek.


A 2006/2007-es szezont mindkét csapatunk a második helyen zárta, így nem sikerült a megyei II osztályba való felkerülés. Idén a 2007/2008-as szezonnak természetesen ismét ezzel a céllal vágunk neki. A nyár folyamán jelentős változások mentek végbe a megye labdarúgó rendszerében, és a megyei III. osztályok összevonása miatt az Edelényi csoport megszűnt, az ebben szereplő csapatok - így mi is - más csoportokba kerültek. A Kazincbarcikai csoport 15 csapattal indult melybe az Edelényi csoportból 5 csapat került. Nem lehet tudni, hogy az összevonással nőttek-e, vagy csökkentek az esélyeink a feljutásra,
egyesek szerint nehezebb lesz, mások szerint a körbeverések nagyobb esélye miatt könnyebb lehet. Mindenesetre a célunk, hogy megnyerjük a bajnokságot!Adatkezelési Tájékoztató
IMPRESSZUM
© 2001-2022

SZENDRŐI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL
Postai cím: 3752 Szendrő, Hősök tere út 1.
Telefon: 06-48-560-506
E-mail: titkarsag@szendro.hu